lørdag 26. desember 2009

Krydret pinnebrød

Krydret pinnebrød
Nok til ganske mange

3 dl hvetemel
1 dl grovbakst e.l.
1 ts salt

2 ts sukker
2 toppet ts bakepulver
2 ts urter (persille, rosmarin, oregano, timian)
1 ts grønnsaksbuljong

5 ss olivenolje
ca. 1,5 dl vann

Bland alt det tørre og det våte sammen, hver for seg. Og så skal alt sammen. Deigen skal ikke være spesielt klissete.
Ha litt ekstra olje på overflaten av deigen før du legger den i en plastpose og tar den med på tur eller i peisen.

Noen tips:
* Det enkleste og beste er å tvinne deigen tynt rundt spydet, slik at det ikke tar så lang til før den blir gjennomstekt.
* Både soltørka tomater og oliven er godt i deigen.
* Om du sitter igjen med rester kan de brukes som pizzabunn o.l.

2 kommentarer :

viva leng sa...

er det dette jeg missa ut på? </3 ser sykt godt ut. NOMOMOM

ps. er nyttårsforsettet ditt at du skal blogge mer? me likey. det er mitt og.

Anonym sa...

ma sjekke:)