Fylte tomater

4 stk
4 store tomater
1/2 boks mais
1-2 vårløk
3 ss smøreost (alle variasjoner av Tofutti smøreost fungerer)
2 ss tapenade av oliven
4 soltørka tomater
Brødsmuler fra ferskt brød (feks. "restene" fra det fylte brødet)
Basilikum
Salt og pepper
Sett ovnen på 200*C. Skjær toppen av tomaten av og ta ut alt inni. Pass på å få ut de fleste frøene og all "saften".
Skjær opp vårløken og de soltørka tomatene i små biter, og bland alle ingrediensene, utenom brødsmulene, i en bolle. Til slutt tar du i brødsmulene til det er passe fast.
Fyll tomatene til randen med blandingen. Når alle er fylt legger du på tomattoppen igjen, setter tomatene i en ildfast form med litt vann, slik at det dekker bunnen, og i ovnen i 15-20 min.
3 kommentarer :
driiid godttt jooo<3
I knoooow! Eg va kje hjemma før hall 5 (litt hard russakro) men eg SVERGE å komma på mandag! Håbe du gidde å ta dei me då og!:)
Legg inn en kommentar